Лизинг

КЛИМАТИЦИ НА ИЗПЛАЩАНЕ

Естетик Клима предлага гъвкави лизингови схеми на всички климатици, съобразени с индивидуалните нужди и възможности на клиента. Имаме сключени договори с две от водещите компании UniCredit Consumer Financing  и  TBI Bank.
За кандидатстване по стоков кредит е необходима само лична карта и  време около 15 мин. Плащанията могат да бъдат направени във всеки банков клон , което е улеснение за нашите клиенти.

 

unicredit

КЛИМАТИЦИ НА ИЗПЛАЩАНЕ С UNI CREDIT

- бързо одобрение само срещу лична карта
- срок на изплащане от 3 до 72 месеца
- финансирана сума от 150 до 5000 лв.
- без банкови комисионни при плащане на вноските, във всеки клон на Уникредит Булбанк
- възможност за сключване на застраховка Защита Макс със застрахователна компания, партньор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг
- няма скрити такси и комисиони
- физическо лице по кредит има възможност за издаване на фактура по ДДС на юридическо лице.
Кредитен калкулатор UniCredit Изтегли Уникредит калкулатор


0% лихва, 0% такси, 0% ГПР за 6 вноски

Важи за съответно обозначените климатици с 0% Всички климатици с 0% лихва можете да видите в началната страница на сайта в меню "Промоционални оферти".

Условия за кандидатстване:

Срок на изплащане: 6 месеца

Първоначална внска в офиса на Естетик Клима ЕООД при подписване на договора.

6 равни месечни всноски

0% лихва, 0% такси, 0% ГПР за период на договора

Пример: Вземете стока за 1200 лв. и платете 6 равни месечни вноски по 200 лв. Първата вноска е платима на касата в търговския обект в момента на покупката. ГПР 0.00%, ГЛП 0.00%. Обща дължима сума без първоначалната такса 1000 лв. 


Промоционално предложение:

ВЗЕМИ КЛИМАТИК НА ИЗПЛАЩАНЕ С UniCredit САМО С 1,5% ОСКЪПЯВАНЕ НА МЕСЕЦ. ПРОМОЦИОНАЛНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ВАЖИ ЗА ФИКСИРАН 6, 9, 12, 15, 18, 24, 36 И 48 МЕСЕЧЕН СРОК НА ИЗПЛАЩАНЕ


reecl

ПРОГРАМА REECL ЗА КРЕДИТИРАНЕ НА ЕНЕРГИЙНАТА ЕФЕКТИВНОСТ

Естетик Клима ЕООД е одобрен партньор на банките, участващи по финансиращите схеми на Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома. Всички продукти, отговарящи на изискванията за енергийна ефективност могат да бъдат закупени чрез кандидатстване за финансова помощ от REECL.

БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ В РАЗМЕР ДО 20%
Кандидатствайте Онлайн