Условия за ползване

Предмет на Общите условия

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които Естетик клима ЕООД, със седалище и адрес на управление: гр. Бургас, ул. Александър Стамболийски № 63 ет.1 вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 203013296, предоставя услуги и продукти на потребителите си чрез интернет сайт www.estetik-klima.com. Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта.

Цени и характеристики на предлаганите стоки

1. Всички цени в този сайт са в Български лева и с начислен Данък Добавена Стойност (ДДС).
2. "Естетик клима"ЕООД си запазва правото да променя цените по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на своите клиенти. Потребителите заплащат цената която е била актуална към момента на поръчката.  

Гаранционно обслужване

Естетик Клима спазва стриктно гаранционния срок и гаранционните условия на производителя. Гаранцията е между 2 и 5 години в зависимост от марката (производителя) на климатичната система. Извършваме гаранционни услуги само на закупената от нас климатична техника.

Начини за поръчка

Поръчка чрез сайта:

Намерете желания от Вас продукт и натиснете бутона „Поръчай“ за да го добавите в количката за пазаруване, която се намира в горния десен ъгъл на екрана. След като сте избрали желаните продукти влезете в кошницата за пазаруване където може да видите избраните продукти, тяхното количество и стойност. За да продължите с поръчката натиснете бутона „ПОРЪЧАЙ“. Попълнете вашите данни в краткия формуляр и натиснете бутона „ПОРЪЧАЙ!“. След което наш служител ще се свърже с Вас.

В случей че изберете този метод за поръчка заплащането става при доставка на клиента.

Поръчка по телефона:

Заявете поръчка на избрания от Вас продукт на тел: 0886515174

Начини за плащане

Заплащането на продукти и услуги става само при доставка на клиента или в офиса на фирмата. Освен в случаите, в които клиента настоява, плащането да бъде извършено по банков път.

Срок и цена на доставка

1. Срокът за доставяне на стоки, поръчани през www.estetik-klima.com, е в рамките от 24 часа до 3 работни дни, след получаване на потвърждение на поръчката. Цената на доставка в рамките на Република България е безплатна до адреса на клиента.
2. В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, операторът на Естетик клима  ЕООД е длъжен да уведоми клиента за това и да посочи нова дата на доставка.