За нас

За нас Климатици Бургас: „Естетик Клима” ЕООД е фирма специализирана в областта на климатичната техника. Фирмата има дългогодишен опит в проектирането и изгрждането на климатични инсталации. Естетик Клима е оторизирана и сертифицарана фирма за продажба, монтаж, поддръжка и сервиз на климатична техника от водещите световни производители: DAIKIN, MITSUBISHI ELECTRIC, TOSHIBA, FUJITSU GENERAL, PANASONIC, FUJI ELECTRIC, GREE, MIDEA.

Нашата цел е да осигурим пълния пакет от услуги. За целта ползваме професионална техника от водещи световни производители: BOSCH, METABO, REFCO, ROTHENBERGER, KARCHER и др. След като Ви консултираме и изберем заедно вашия бъдещ климатизатор ще изберем най-доброто място за монтаж и ще го монтираме перфектно без да направим вашия дом или офис бойно поле. Накрая ще изхвърлим всички останали отпадъци от монтажа и ще почистим след нас! За вас остава само да се наслаждавате на вашата нова придобивка!

На пазара има много фирми, които предлагат климатична техника. Една част от тях са коректни и в тях работят добри специалисти, за което ги поздравяваме! Друга по-голяма част в стремежа си към бърза печалба, пропускат или забравят важни, но задъжителни етапи при монтажа на закупената от Вас техника. Това води до влошаване на нейната работа, както и до по-краткия и живот! Ние гарантираме, че нашата монтажна група няма да спести нито една важна операция при монтажа на вашата климатична техника!

  При нас ще получите:

• Висока компетентност на базата на дългогодишен опит
• Професионален монтаж
• Високо професионално ниво на консултация
• Актуална информация за предлаганите марки и модели климатици на пазара
• Бърза реакция при възникнал проблем или дефект
• Сервиз на високо ниво
• Грижа за Вашия климатик и след гаранционно обслужване

Естетик Клима развива дейността си в град Бургас и Бургаска област, във всички летни курортни комплекси и населени места по южното ни черноморие.

Благодарим на всички частни и бизнес клиенти, които ни се довериха и останаха доволни и с които ще си партнираме успешно и занапред!