За нас

Ние от екипа на фирма „Естетик Клима ЕООД“ следваме една основна мисия, даваща ни предимство пред конкурентите– да предоставяме необходимите на Вас услуги на най-високо професионално ниво, придружено с коректност и парньорство, което да ни подсигури трайни дългосрочни взаимоотношения, и съчетано с разумно ценообразуване. Доверявайки ни се за избора на необходимата техника, ние гарантираме, че ще селектираме и доставим най-правилно решение за домашния Ви комфорт. За да подсигурим вашето спокойствие, предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване. Фирма „Естетик Клима ЕООД“ си запазва правото да откаже продажба, ако тя не е целесъобразена и няма да бъде ефективна, водещо до евентуална ненужна покупка.

CCF29042016_00000

Дългогодишният ни опит в сферата на климатизацията започва от 2006 г. Фирма Естетик Клима ЕООД е основана 2012 г. Фирмата предлага богато разнообразие от климатици на марките Daikin, Fuji Electric, Fujitsu-General, Midea, Gree, Panasonic, Sharp, Hitachi, Toshiba, Mitsubishi и др. Естетик Клима бързо се наложи на пазара, благодарение на добрите цени на предлаганите продукти, професионализма на своите представители и високото качество на предлаганите услуги.

  При нас ще получите:

• Висока компетентност на базата на дългогодишен опит
• Професионален монтаж
• Високо професионално ниво на консултация
• Актуална информация за предлаганите марки и модели климатици на пазара
• Бърза реакция при възникнал проблем или дефект
• Сервиз на високо ниво
• Грижа за Вашия климатик и след гаранционно обслужване

Естетик Клима развива дейността си в град Бургас и Бургаска област, във всички летни курортни комплекси и населени места по южното ни черноморие.

Благодарим на всички частни и бизнес клиенти, които ни се довериха и останаха доволни и с които ще си партнираме успешно и занапред!