Продажба на климатици

Естетик Клима е специализирана фирма в проектирането и изграждането на климатични инсталации. Дейността включва продажба, доставка, монтаж и сервиз на климатици. Продуктовата гама включва климатици от всеки вид - инверторни и конвенционални климатици, а и всички техни типове - стенни, подово-стенни, таванни, касетни, колонни климатици.

Фирмата предлага на своите Клиенти високо качество на извършената дейност, бърза и адекватна реакция, реализация на нестандартни решения и най-вече висок професионализъм, което е най-важното условие за безотказната работа на Вашия климатик. Поставяме си за цел Клиента да остане доволен, така че той да бъде нашата най-добра реклама !

Мотажа на закупената от Вас климатична техника се извършва от опитни и сертифицирани служители. 

Всички марки и модели климатици са с гарантирана сервизна поддръжка от висококвалифицирани специалисти. Дори след изтичане на гаранционният срок на климатиците, винаги може да използвате услугите на специалистите работещи в Естетик Клима.

Всеки може да закупи от нас климатик без монтаж, като му се предоставя оригиналната гаранционна карта от вносителя. В последствие фирмата, която инсталира и въвежда в експлоатация машината, я обслужва гаранционно, ползвайки оригинални резервни части от представителния сервиз на вносителя.

Ние се стараем цените ни да са актуални и конкурентни, а също така и периодично обявяваме текущи промоции на различни марки и модели климатици.