Ремонт на климатици

Сервиз и ремонт на климатици в Бургас и региона:

Извършваме пълен пакет от сервизни дейности и ремонт на климатици в Бургас и Бургаска Област. Диагностика, профилактика, откриване теч на фреон, зареждане с хладилен агент (фреон), ремонт и подмяна на платки и други. Сервиз и ремонт на всички марки климатици Midea, Haier, Osaka, Daikin, Panasonic, Mitsubishi, Sharp, Hitachi, Nippon, Toshiba, General, Fuji Electric, Fujitsu, Treo, Kobe, Neo, Sang, Beko и др.  Бърз и надежден ремонт.

Нашите сервизни техници посещават обектите в удобно за клиента време и своевременно отстраняват възникналата повреда. Ако при огледа на климатика се установи, наличието на сервизен проблем, който не може да бъде отстранен на място дефектиралото тяло ще бъде демонтирано и откарано в нашия сервиз, където екип от специалисти бързо и ефикасно ще отстранят повредата. В кратки срокове вашият климатик отново ще бъде монтиран в дома (офиса) Ви.

Имаме натрупан сериозен опит в сервизирането на различните марки и модели климатици предлагани на българския пазар. Работим директно с основните вносители за България на климатична техника и разполагаме със сервизна информация и възможност за доставка на необходимите резервни части. Обурудвани сме с професионални инструменти за монтаж, ремонт и поддръжка. Поддържаме и в наличност резервни части за голяма част от стандартните климатици. Разполагаме със собствена сервизна база и площадка за разкомплектоване. 

При неработещ климатик:

-Първо се проверяват батериите на климатика
-Включен ли е в захранването
-Дали не е паднал някой предпазител ( бушон )
-Дали режимът на дистанционното на климатика е подходящ (тоест температурата, която му е зададена не е близка до тази в помощението, дали е на правилният режим, който искате)
-При смяна на режим наблюдавайте дали вашия климатик издава някакъв звук, за да разберете дали той я е приел.

Цените за извънгаранционния сервиз не могат точно да се определят. Поради тази причина цената за ремонта се определя след предварителна диагностика.

Диагностика на климатик или какво трябва да имате предвид, при проблеми с климатика. Навременната точно и професионална диагностика е много важна, в много от случаите навременната диагностика предотвратява сериозни аварии и спестява пари за сериозно ремонти на засегнатия климатик.

Диагностика на климатик е проверка на цялостната работа на климатичната система –  от дистанционото управление, функционирането на електрониката, механичните части турбина и перка, електромоторите за движение на клапите, нормалното преминаване на въздушната струя през топлообменниците до същността на хладилната система-работните параметри на компресора и циркулацията на фреона. Проверява се цялостта на хладилната система (проверка за пропуск на газ) и хладилните връзки (кранове, гайки).

Диагностика на климатик е различна при различните видове и модели климатици. В зависимост от същността на проблема на професионалист може да отнеме от десет минути до един час. Много е важно да се локализарат не само съществените проблеми,но и проблеми в зародиш. Например започнало наскоро износване на елементи и части. Навременната подмяна на износени части може да спести пари за в бъдеще.

Ако клиента се откаже от ремонта или го отложи за бъдеще време, той заплаща само разходите за посещението и диагностика, които са 30,00 лв. в рамките на града.

Потърсете ни на телефон 0886 51 51 74  и ние ще Ви посетим  в удобно за Вас време.