fbpx

Инверторен климатик Daikin Silver Stylish FTXA35AS/RXA35A, 12000 BTU, Клас A+++

В наличност!

3348 лв.

12 000 BTU
Инверторен климатик
Енергиен клас A+++/A+++
Охлаждане SEER – 8.75
Отопление SCOP – 5.15
Препоръчителен капацитет в режим
охлаждане – 30 кв.м./80 куб.м.
Препоръчителен капацитет в режим
отопление – 27 кв.м./70 куб.м.
Гаранция – 36 месеца

Daikin Silver Stylish FTXA35AS/RXA35A

Максимална ефективност :

Stylish преодоставя най-високата ефективност в дизайнерският сегмент А+++ както в отопление така и за охлаждане.

Благодарение на конструкцията си от изцяло нови компоненти, Stylish е един от най-енергийно ефективните климатици, предлагани на пазара днес. Освен това, хладилният агент R-32 гарантира по-висока енергийна ефективност и по-ниско въздействие върху околната среда.

Интелигентен и ефективен дизайн

Stylish поддържа своя чар дискретно: с размери от само 798(ш) x 189(д) x 295(в) mm, това е най-тънкото и най-компактното вътрешно тяло в пазарния си сегмент.

Потребителите могат да избират измежду три различни цвята: бял, сребрист и черно дърво. Когато е зададен на режим на работа, панелът на капака се движи успоредно с тялото и се съчетава перфектно с дизайна на всяка стая. Тази функция подобрява ефективността на тялото, като същевременно запазва дискретния му и стилен външен вид. Заоблените ъгли добавят към цялостната естетическа привлекателност на климатика.

Свеж и чист въздух

Stylish използва технологията Flash Streamer за отстраняване на частици, алергени и миризми от вътрешността на климатика и за осигуряване най-високо качество на въздуха в помещението.

Мрежовият сензор „око“ поддържа постоянна стайна температура

Stylish използва мрежов сензор „око“ за измерване на температурата на повърхността в помещението, за да създаде по-комфортен климат.

След като определи текущата стайна температура, мрежовият сензор „око“ равномерно разпределя въздуха в помещението, преди да превключи към модел на въздушен поток, насочващ топъл или студен въздух към зони, в които е необходим.

 

 

 

 

 

Оптимизиран въздушен поток за перфектен комфорт

Stylish използва специално проектирани клапи за създаване на ефекта на Коанда, оптимизиращ въздушния поток за комфортен климат. С помощта на специално проектирани клапи, по-фокусираният въздушен поток дава възможност за по-добро разпределение на температурата в цялото помещение. Това става по следния начин: Stylish определя модела на въздушния поток на базата на това дали в помещението е нужно отопление или охлаждане. Когато Stylish е в режим на отопление, две клапи насочват въздуха надолу (вертикален въздушен поток). Когато е в режим на охлаждане, клапите придвижват въздуха нагоре (въздушен поток под тавана на помещението). Чрез създаване на два различни модела на въздушен поток, Stylish предотвратява въздушните течения и осигурява по-постоянна и комфортна стайна температура за обитателите.

 

Stylish и технологията в действие

Stylish използва вентилатор с нов дизайн за оптимизиране на въздушния поток за по- висока енергийна ефективност с ниски нива на шум.

За постигане на по-висока енергийна ефективност, Daikin проектира нов вентилатор, който работи ефективно в компактните размери на Stylish. Заедно вентилаторът и топлообменникът постигат отлична енергийна ефективност, но работят при ниво на звука, което е практически безшумно за хората.

Stylish съчетава атрактивен дизайн с изключителна функционалност: отличното управление на въздушния поток заедно с управлението на охлаждането и влажността гарантират комфортно движение на въздуха в цялото помещение.

 

 

 

 

 

Интелигентно и лесно управление

С онлайн контролера на Daikin, серията Stylish може изцяло да се управлява от смартфон, независимо къде се намирате. Всичко, от което се нуждаете, за да създадете перфектен климат у дома, е Wlan връзка и безплатното приложение за онлайн контролера на Daikin .Приложението предоставя информация и за потреблението на енергия от тялото.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Производители: Daikin
Квадратура: от 20 до 30 кв.м.
Препоръчителен обем (охлаждане): 80 куб.м.
Препоръчителен обем (отопление): 70 куб.м.
Отдавана мощност (охлаждане): 1.40-3.40-4.00 kw
Отдавана мощност (отопление): 1.40-4.00-5.20 kw
Консумирана мощност (охлаждане): 0.78 kw
Консумирана мощност (отопление): 0.99 kw
Захранване : 220V-240V
SEER (сезонната ефективност в режим на охлаждане): 8.73
SCOP (сезонната ефективност в режим на отопление): 5.15
Енергиен клас (охлаждане/отопление): A+++/A+++
Нива на шум -вътрешно, външно тяло: 19-49 dB
Размери Ш / В / Д (вътрешно тяло): 798x295x189 mm
Размери Ш / В / Д (външно тяло): 765x550x285 mm
Тегло (вътрешно тяло): 12 kg
Тегло (външно тяло): 32 kg
Хладилен агент: R32
Работен диапазон при охлаждане: -10 до +46 °С
Работен диапазон при отопление: -15 до +18 °С
Произход: Чехия

Отзиви


Напишете отзив първи “Инверторен климатик Daikin Silver Stylish FTXA35AS/RXA35A, 12000 BTU, Клас A+++”

*


x