fbpx

Инверторен климатик Daikin White EMURA FTXJ20MW/RXJ20M, 7000 BTU, Клас А+++

В наличност!

2584 лв.

7 000 BTU
Инверторен климатик
Енергиен клас A+++/A++
Охлаждане SEER – 8.73
Отопление SCOP – 4.61
Препоръчителен капацитет в режим
охлаждане – 15 кв.м./40 куб.м.
Препоръчителен капацитет в режим
отопление – 12 кв.м./30 куб.м.
Гаранция – 36 месеца

Daikin White EMURA FTXJ20MW/RXJ20M

Новият Daikin Emura – пригответе се да се влюбите!
Това е първият климатик в Европа с аеродинамични форми. Разработен е в два атрактивни варианта: комбинация на сребристо и антрацитно черно и чисто матово бяло. Подобрени са и енергийните показатели на климатиците, които ги класифицират като клас A+++, най-икономичният на пазара. Освен, че е най-красивият и най-икономичният климатик на пазара, Daikin Emura може да се нареди и до най-безшумните модели. Нивата му на шум са едва 19dB- звук недоловим от човешкото ухо. Усъвършенстван фотокаталитичен филтър за пречистване на въздуха от титанов апатит улавя дори и микроскопични прахови частици, абсорбира органични замърсители като бактерии и вируси и дори разгражда миризмите.

Създадени в Европа за Европа
Daikin Emura е резултат от непрекъснатата изследователска дейност за създаване на превъзходни решения за климатизация за европейските сгради. Първият Daikin Emura бе представен на пазара през 2010 г., а стенната климатична сплит система придаде нов смисъл на понятието за климатизация в европейския интериорен дизайн. Новото поколение климатични уреди добави още по-голяма функционалност, като ги направи още по-подходящи за европейската архитектурна естетика, технически стандарти и изисквания на потребителите.

Daikin Emura – икона на съвременната климатизация

Daikin Emura още веднъж доказа, че интелигентният дизайн може да изглежда невероятно и да осигурява превъзходна енергийна ефективност при климатизация. Така средата в помещенията се оптимизира и архитекти, инженери и собственици получават идеалното решение. Термопомпите "въздух-въздух" извличат 80% от своята енергия от изненадващо възобновяем източник: околният въздух, като ефективно предават наличната топлина. Високата енергийна ефективност се получава чрез модерни енергоспестяващи технологии като преработени суинг компресори.

Ефективен и интелигентен
Сензорът с интелигентно око за 2 зони управлява комфорта по два начина. Ако в стаята няма никой за 20 минути, той променя зададената точка, за да започне да пести енергия. Веднага щом в помещението влезе някой, зададената температура незабавно се връща към първоначалната настройка. Също така, интелигентното око насочва въздушния поток встрани от присъстващите в стаята, за да се избегнат студени течения.

Въздушен поток в 3 посоки
За да гарантира еднаква температура в цялата стая, система за въздушен поток в 3 посоки на Daikin Emura комбинира автоматично хоризонтално и вертикално завъртане на жалузите, чрез което се създава равномерно разпределение на въздуха в стаята към ъглите дори на големи помещения.

Производител: Daikin
За помещения: от 0 до 15 кв. м.
Препоръчителен обем (охлаждане): 40 куб. м.
Препоръчителен обем (отопление): 30 куб. м.
Отдавана мощност (охлаждане): 1.30-2.30-2.80 kW
Отдавана мощност (отопление): 1.30-2.50-4.30 kW
Консумирана мощност (охлаждане): 0.495 kW
Консумирана мощност (отопление): 0.50 kW
Захранващо напрежение: 220-240 V
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане): 8.73 – клас А+++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление): 4.61 – клас А++
Шум (вътрешно тяло): 19 dB
Шум (външо тяло): 43 dB
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло): 998 x 303 x 212 мм
Размери Ш х В х Д (външно тяло): 765 x 550 x 285 мм
Тегло (вътрешно тяло): 12 кг.
Тегло (външно тяло): 34 кг.
Работен диапазон при охлаждане: 10 до +46 °С
Работен диапазон при отопление: -15 до +20 °С
Хладилен агент: R32
Произход: Чехия

x