fbpx

Инверторен климатик Fuji Electric RSG-36LMT/ROG-36LMT, 36000 BTU, Клас А+

В наличност!

3899 лв.

36 000 BTU
Инверторен климатик
Енергиен клас A+/A+
Охлаждане SEER – 5.73
Отопление SCOP – 4.19
Препоръчителен капацитет в режим
охлаждане – 84 кв.м./220 куб.м.
Препоръчителен капацитет в режим
отопление – 73 кв.м./190 куб.м.
Гаранция – 36 месеца

Климатиците от серия LMT са с изключително висок капацитет, ниска консумация, благодарение на по-големия топлообменник и турбина с дълъг въздушен поток. Въпреки мощността си, климатикът е с висок енергиен капацитет: A++ на охлаждане и A+ на отопление. 

Важно предимство на климатиците от тази серия е че притежават "Сензор за човешка активност", благодарение на който системата регистрира движение на хората в помещението. При отсъствие на хора системата автоматично намаля мощността си, а след завръщане на хора в помещението отново вдига мощността си. 

Режимът на климатизация на сървърни помещения позволява свързването на две вътрешни тела посредством кабел. Системата работи в режим на охлаждане, дори при много ниски температури и висока влажност. Климатичната система разполага с три режима на работа за сървърни помещения: "редуване" – двете вътрешни тела се редуват да работят на интервали; "взаимозаменяемост" – когато едното от телата излезе от строя, другото автоматично поема работата му; "поддръжка" – ако не е достигната необходимата мощност, двете тела започват да работят едновременно. 

Климатикът разполага с функцията "Мощен режим", чрез която системата работи с максимални обороти на компресора до достигане на желаната от Вас температура за броени минути, след което отново се завръща към нормален режим на работа. 

За Ваш комфорт и удобство климатиците от серия LMT разполагат с функциите "Автоматично превключване", "Двойно реене на вертикални и хоризонтални жалузи" и "Автоматично регулиране на въздушния поток". 

Климатикът разполага с таймер с три програми (сън, седмица и програмируем). Таймерът сън постепенно променя температурата в стаята, за да осигури комфортен и здравословен сън. Програмируемият таймер позволява избор на една от следните четири възможности: ON, OFF, ON » OFF или OFF « ON. Седмичният таймер Ви дава възможност да зададете ръчно желаното време за включване или изключване на всеки ден от седмицата. 

Йонно-деодозиращият филтър неутрализира лошите миризми, а ябълково-катехиновият филтър прихваща и унищожава финните микроорганизми и спори. Благодарение на тези филтри въздухът в помещението се пречиства и освежава. Освен почистващите филтри, системата разполага с "Миещ се панел", който позволява лесна подръжка на климатика. А "Blue fin" покритието на топлообменника го предпазва от корозия.

Производители: Fuji Electric
Квадратура: от 65 до 75 кв.м.
Препоръчителен обем (охлаждане): 220 куб.м.
Препоръчителен обем (отопление): 190 куб.м.
Отдавана мощност (охлаждане): 2.90-9.40-10.00 kw
Отдавана мощност (отопление): 2.70-10.10-11.20 kw
Консумирана мощност (охлаждане): 3.16 kw
Консумирана мощност (отопление): 2.96 kw
Захранване : 220V-240V
SEER (сезонната ефективност в режим на охлаждане): 5.73
SCOP (сезонната ефективност в режим на отопление): 4.19
Енергиен клас (охлаждане/отопление): A+/A+
Нива на шум -вътрешно, външно тяло: 31-55 dB
Размери (вътрешно тяло): 1150 x 340 x 280 mm
Размери (външно тяло): 900 x 830 x 330 mm
Тегло (вътрешно тяло): 18 kg
Тегло (външно тяло): 61 kg
Работен диапазон при охлаждане: -15 до +46 °С
Работен диапазон при отопление: -15 до +24 °С
Хладилен агент: R410A
Произход: Китай

Отзиви


Напишете отзив първи “Инверторен климатик Fuji Electric RSG-36LMT/ROG-36LMT, 36000 BTU, Клас А+”

*


x