fbpx

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP35VG/MUZ-AP35VG, 12000 BTU, Клас А+++

В наличност!

1879 лв. 1649 лв.

12 000 BTU
Инверторен климатик
Енергиен клас A+++/A++
Охлаждане SEER – 8.60
Отопление SCOP – 4.70
Препоръчителен капацитет в режим
охлаждане – 30 кв.м./80 куб.м.
Препоръчителен капацитет в режим
отопление – 24 кв.м./65 куб.м.
Гаранция – 36 месеца
 

Mitsubishi Electric MSZ-AP35VG/MUZ-AP35VG

Най-висока степен на енергоспестяване! Енергиен клас А+++ в режим на охлаждане и А++ в режим на отопление.

Серия MSZ-AP използва хладилен агент R32, който има нисък потенциал за глобално затопляне. R32 е 3 пъти по-малко замърсяващ в сравнение с предходния фреон. Енергийните показатели на R32 са доста по-добри от R410A и климатиците се класифицират като енергиен клас А+++. Mitsubishi Electric е за едно по-екологично бъдеще!

Вътрешното тяло на серията се характеризира с ултра компактен дизайн и неостаряваща елегантна визия в чисто бяло. Широко е едва 80см и може да се монтира в доста ограничени пространства. Климатикът е подходящ за всяко помещение в жилището.

Шумът, който генерира вътрешното тяло на серия MSZ-AP е един от най-ниските – едва 19dB. Това е звук по-тих от падането на листа в гората. Нищо няма да попречи на Вашата пълноценна почивка.

Пречистващият филтър има постоянен анти-бактериален и ароматизиращ ефект. Размерите на триизмерната повърхност също са увеличени, като по този начин се увеличава и улавящата повърхност на филтъра. Ефективността при пречистването на въздуха покачва комфорта в стаята с още едно ниво.

Патентованият въздушен отвод с възможност за двойно контролиране на посоката на въздушния поток гарантира, че изходящият темпериран въздух не създава усещане за течение в режим на охлаждане и че е равномерно разпределен в помещението в режим на отопление. Постигната е наистина комфортна въздушна струя.

Във вътрешното тяло на климатика е обособено специално място за интегриране на WiFi адаптора на Mitsubishi Electric. Така поставен той става напълно скрит. Нищо не нарушава красивата и изчистена визия на климатика.

От Mitsubishi Electric са помислили за комфорта на потребителите по време на сън. С активирането на Нощен режим на работа на климатика от дистанционното управление яркостта на светодиода намалява, деактивират се всички звуци, свързани с настройките на климатика и се редуцира шумът на външното тяло с 3dB. Комфортна среда за Вашия отпускащ и ненарушаван от нищо сън.

Новият WiFi адаптер на Mitsubishi Electric вече Ви дава възможността да управлявате климата в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка с помощта на мобилен телефон, таблет или преносим компютър. Бързо и лесно задайте температурата на помещението преди да се приберете или проверете дали не сте забравили климатика включен, докато сте на почивка.

Производител: Mitsubishi Electric
За помещения: от 20 до 30 кв. м.
Препоръчителен обем (охлаждане): 80 куб. м.
Препоръчителен обем (отопление): 65 куб. м.
Отдавана мощност (охлаждане): 1.10-3.50-3.80 kW
Отдавана мощност (отопление): 1.30-4.00-4.60 kW
Консумирана мощност (охлаждане): 0.99 kW
Консумирана мощност (отопление): 1.03 kW
Захранващо напрежение: 220V-240V V
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане): 8.60 – клас A+++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление): 4.70 – клас A++
Шум (вътрешно тяло): 19 dB
Шум (външо тяло): 49 dB
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло): 798 х 299 x 219 мм
Размери Ш х В х Д (външно тяло): 800 x 550 x 285 мм
Тегло (вътрешно тяло): 10,5 кг.
Тегло (външно тяло): 31 кг.
Работен диапазон при охлаждане: -10 до +46 °С
Работен диапазон при отопление: -15 до +24 °С
Хладилен агент: R32
Произход: Турция

Отзиви


Напишете отзив първи “Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP35VG/MUZ-AP35VG, 12000 BTU, Клас А+++”

*


x