fbpx

Хиперинверторен климатик Fujitsu General ASHG12KGTA/AOHG12KGCA, 12000 BTU, Клас А+++

В наличност!

1930 лв. 1800 лв.

Климатиците от серия KGTA се отличават със стилен и изискан дизайн, който е спечелил престижната награда Good Design. Освен стилният дизайн, климатичната система постига висока енергийна ефективност: A+++ в режим на охлаждане и режим на отопление. Вътрешното тяло на климатика предлага изключително тих режим на работа – само 19dB шум. 

Интелигентният "Мощен режим" дава възможност климатикът да работи на максимален капацитет за бързо достигане на желаната температура в помещението. След достигане на желаната температура, климатикът отново продължава своята работа в нормален режим. 

Климатикът разполага с режим на "Автоматично превключване", благодарение на който климатичната система избира автоматично режима на работа – охлаждане/отопление в зависимост от зададената температура в помещението и външната температура.

Климатиците от серия KGTA са снабдени с таймер с три програми (сън, програмируем и седмица). Таймерът сън се използва за осигуряване на комфортен и здравословен сън, благодарение на микропроцесора, който автоматично променя температурата в помещението. Програмируемият таймер се използва за избор на една от следните четири възможности: ON, OFF, ON » OFF или OFF « ON. Седмичният таймер дава възможност за ръчна настройка на включване и изключване за всеки ден от седмицата.

За осигуряване на комфорт и спокойствие, климатиците притежават функцията "Автоматичен рестарт" с която при прекъсване на електрозахранването системата се рестартира и запазва настройките си след възстановяване на електричеството.

Функцията “10°C Heat” Ви позволява да поддържате 10°C в помещението, което предотвратява преохлаждане, измръзване на цветя и замръзване на тръби.

Производители: Fujitsu General
Квадратура: от 20 до 30 кв.м.
Препоръчителен обем (охлаждане): 80 куб.м.
Препоръчителен обем (отопление): 80 куб.м.
Отдавана мощност (охлаждане): 3.40 kw
Отдавана мощност (отопление): 4.00 kw
Консумирана мощност (охлаждане): 0.805 kw
Консумирана мощност (отопление): 0.91 kw
Захранване : 220V-240V
SEER (сезонната ефективност в режим на охлаждане): 8.51
SCOP (сезонната ефективност в режим на отопление): 5.10
Енергиен клас (охлаждане/отопление): A++/+A+++
Нива на шум -вътрешно, външно тяло: 19-50 dB
Размери (вътрешно тяло): 834 x 270 x 215 mm
Размери (външно тяло): 799 x 542 x 290 mm
Тегло (вътрешно тяло): 10 kg
Тегло (външно тяло): 31 kg
Работен диапазон при охлаждане: -10 до +46 °С
Работен диапазон при отопление: -15 до +24 °С
Хладилен агент: R32
Произход: Тайланд

Отзиви


Напишете отзив първи “Хиперинверторен климатик Fujitsu General ASHG12KGTA/AOHG12KGCA, 12000 BTU, Клас А+++”

*


x