Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B10J2KVSG-E/RAS-10J2AVSG-E SHORAI EDGE, 10000 BTU, Клас A+++

Категория: Климатици
Производител: Toshiba
Код на продукт: RAS-B10J2KVSG-E/RAS-10J2AVSG-E SHORAI EDGE
-9 %
build безплатен монтаж
5 години гаранция
0% лихва


Производител - Toshiba
Клас - Висок клас
За помещения (кв.м.) - от 15 до 20
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) - 50
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) - 50
Мощност BTU - 10 000
Енергиен клас охлаждане - А+++
Енергиен клас отопление - А+++
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) - 0.89 - 2.50 - 3.20
Отдавана мощност (отопление) (kW) - 0.90 - 3.20 - 4.80
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) - 0.54
Консумирана мощност (отопление) (kW) - 0.70
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) - 8.60
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) - 5.10
Виж всички


1,739.00лв. 1,579.00лв.

 • Наличност: В наличност
МОНТАЖ

МОНТАЖ

КАКВО ВКЛЮЧВА СТАНДАРТНИЯ МОНТАЖ ?

ПРОФИЛАКТИКА

ПРОФИЛАКТИКА

ГОДИШНА ПРОФИЛАКТИКА - ПРЕГЛЕД И ПОЧИСТВАНЕ

СЕРВИЗ

СЕРВИЗ

ГАРАНЦИОНЕН И СЛЕД ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ.

Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B10J2KVSG-E SHORAI EDGE с мощност 10 000 BTU подходящ за охлаждане на помещения до 19 кв.м. / 50 куб.м. и за отопление до 19 кв. м. / 50 куб.м. Серията SHORAI EDGE задава нови стандарти в дизайна и ефективността с уникална и завладяваща естетика в комбинация с най-добрите постижения за този клас с енергийна ефективност (А+++) както в режим на отопление, така и режим на охлаждане. Уредите предоставят почти безшумна експлоатация и интелигентно управление“. Перфектно вписвайки се във всички видове интериор, новото матово покритие и прави контури на SHORAI Edge внасят стилен и съвременен дизайн в интериора. Подходящи са за градски апартаменти, тавански помещения и еднофамилни жилища.ULTRA-PURE ФИЛТЪРА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА: Филтърът PM2.5 Ultra-Pure улавя до 94% от фините прахови частици с диаметър по-малък от 2.5 µm. Това е от особена важност, тъй като проучванията са установили тясна връзка между наличието на фини частици и дихателните неразположения, уточниха от българското дружество.


MAGIC COIL ТЕХНОЛОГИЯ: Тя представлява специално покритие на ламелите на топлообменника във вътрешното тяло, което не позволява образуването на влага, мухъл и лоши миризми. По този начин се осигурява и по-здравословна среда и се улеснява почистването на самия климатик.Интуитивно управление: В новата серия за първи път е използвана иновативната технологията за охлаждане HADA Care на Toshiba, която подобрява разпределението на въздуха в помещението и предпазва от изсушаване на кожата. Проектирана за максимален комфорт, серията SHORAI Edge предлага интуитивни функции за дистанционно управление, включително предварителни настройки като избор на мощност и икономичен режим за намаляване на сметките за електроенергия, режим за комфортен сън, който оптимизира температурата на помещението през нощта, както и режим Hi-power за бързо охлаждане или отопление. Създаването на графици е лесно, а седмичният таймер позволява на потребителите да задават времето за включване и изключване.Инверторна технология: Създадена от Toshiba, инверторната технология позволява на модула да регулира непрекъснато охладителния или отоплителния си капацитет. Скоростта на компресора се регулира в зависимост от нуждите и поддържа точно избраната температурата във вътрешността на помещението. Неговите високи нива на производителност и ефективност покриват и на най-взискателните изисквания.БЕЗШУМНА РАБОТА: Телата SHORAI Edge са проектирани за почти безшумна работа, като осигуряват оптимален комфорт в режими на отопление и охлаждане.Външните тела SHORAI Edge са едни от най-тихите на пазара с номинално ниво на шум от 44 dB (A). Освен това тяхната функция Silent намалява нивото на шума на външното тяло с още 6 dB (A), за да даде спокойствие и тишина на съседите по всяко време на деня или нощта. Същевременно функцията им Quiet понижава шума от вътрешното тяло до едва доловимите 19 dB (A), за да осигури спокоен сън.


Wi-Fi УПРАВЛЕНИЕ (ОПЦИЯ): „SHORAI Edge може да бъде контролиран дистанционно и чрез Wi-Fi връзка благодарение на безжичен адаптер и мобилното приложение Toshiba Home AC Control. По този начин е осигурено лесно управление и по-добра възможност за дистанционен контрол върху комфорта както в дома, така и от разстояние“.


Избор на мощност: Последната функция спомага да направите днешния начин на живот по-комфортен, като Ви позволява да пестите енергия с едно натискане на бутон. Режимът на избор на мощност е настроен първоначално на 100%, което означава, че компресорът работи с обичайния си номинален капацитет. Когато зададете 75% или 50%, компресорът ще ограничи работата до 75% или съответно 50% от мощността си.

  Режим ECO: Постигнете икономия на енергия до 25% в сравнение със стандартната настройка, без да правите компромис с комфорта, като използвате функцията ECO, която повишава или понижава температурата автоматично, като контролира зададената температура да не достига екстремни стойности и висока енергина консумация.

   Комфортен сън: Активирайте „Комфортен сън“ и Вашата климатична система ще компенсира естествената температура през нощта така, че да спите комфортно.

   Автоматична диагностика: Системата извършва подробна вътрешна проверка и сигнализира евентуалните необичайни състояния.

    Комфорт с едно натискане: Предварително програмираните настройки, проучени от Toshiba, предлагат точната комбинация от комфорт и икономия на енергия със само едно натискане на бутона.

     Предварително настройване с едно натискане: Запаметете предпочитаните настройки и ги активирайте с едно натискане на бутон.

      Включване/изключване в реално време: Можете да настроите часове за включване и изключване или да програмирате дадена настройка да се повтаря на всеки 24 часа.

       Таймер за повторение: Програмира таймера да повтаря програмираните настройки на всеки 24 часа.

       Спецификации
       Производител Toshiba
       Клас Висок клас
       За помещения (кв.м.) от 15 до 20
       Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 50
       Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 50
       Мощност BTU 10 000
       Енергиен клас охлаждане А+++
       Енергиен клас отопление А+++
       Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 0.89 - 2.50 - 3.20
       Отдавана мощност (отопление) (kW) 0.90 - 3.20 - 4.80
       Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 0.54
       Консумирана мощност (отопление) (kW) 0.70
       SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 8.60
       SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 5.10
       Вид захранване Монофазно
       Захранващо напрежение (V) 220 - 240
       Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 19/22/40
       Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 44
       Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 800 x 293 x 226
       Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 780 x 550 x 290
       Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 10
       Тегло (външно тяло) (кг.) 26
       Работен диапазон при охлаждане (°С) -15 до +46
       Работен диапазон при отопление (°С) -15 до +24
       Хладилен агент R32
       Цвят Бял
       Произход Тайланд
       Стандартна гаранция 24 месеца
       Удължена гаранция 60 месеца (при задължителна годишна профилактика)
       Подобни продукти

       Етикети: безплатен монтаж, 5 години гаранция, 0% лихва