Инверторен климатик Daikin FTXM35N/RXM35N9 PERFERA, 12000 BTU, Клас A+++

Категория: Климатици
Производител: Daikin
Код на продукт: FTXM35N/RXM35N9 PERFERA
-7 %
build безплатен монтаж
wifi WI-FI управление
add_shopping_cart най-купуван
0% лихва


Производител - Daikin
Клас - Висок клас
За помещения (кв.м.) - от 25 до 30
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) - 80
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) - 70
Мощност BTU - 12 000
Енергиен клас охлаждане - А+++
Енергиен клас отопление - А+++
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) - 1.40 - 3.40 - 4.00
Отдавана мощност (отопление) (kW) - 1.40 - 4.00 - 5.20
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) - 0.80
Консумирана мощност (отопление) (kW) - 0.99
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) - 8.51
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) - 5.10
Виж всички


2,693.00лв. 2,499.00лв.

  • Наличност: В наличност
МОНТАЖ

МОНТАЖ

КАКВО ВКЛЮЧВА СТАНДАРТНИЯ МОНТАЖ ?

ПРОФИЛАКТИКА

ПРОФИЛАКТИКА

ГОДИШНА ПРОФИЛАКТИКА - ПРЕГЛЕД И ПОЧИСТВАНЕ

СЕРВИЗ

СЕРВИЗ

ГАРАНЦИОНЕН И СЛЕД ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ.

Инверторен климатик Daikin FTXM35N PERFERA с мощност 12 000 BTU подходящ за охлаждане на помещения до 30 кв.м. / 80 куб.м. и за отопление до 27 кв. м. / 70 куб.м. Модела FTXM35N е с най-висока енергийна ефективност А+++ гарантираща ниски сметки за електроенергия. Освен с икономичност климатика се отличава и с ниските си нива на шум до 19 dB. Външните тела са снабдени с компресор с люлеещо се бутало, известен с ниското си ниво на шум и високата енергийна ефективност. Атрактивният дизайн и компактните размери на вътрешното правят климатика идеален за модерния интериор днес. Професионалната серията FTXM Perfera е от високия клас домашни климатици на Daikin и притежава редица иновативни технологии

ИНТЕЛИГЕНТЕН СЕНЗОР "ОКО" В ДВЕ ЗОНИ
Сензор за присъствие и активност намалява с до 80% потреблението на енергия. Ако в помещението не бъде регистрирано присъствие на хора за 20 минути,  климатика автоматично ще превключи на енергоспестяваща функция, която променя зададената температура, за да намали консумацията на електричество. Освен това се предотвратяват директните студени течения, които причиняват дискомфорт или студени крака.


ЧИСТ ВЪЗДУХ С DAIKIN FLASH STREAMER
Flash Streamer на Daikin е най-модерната технология за фотокаталитично премахване на алергени, бактерии и миризми. При нея електрони с висока скорост се сблъскват с молекулите на замърсителите и ги активират. По този начин активираните молекули стават нестабилни и се разпадат на безвредни вещества. Тази технология е доказано по-бърза в пречистването на въздуха от стандартните плазма филтри.


ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТИХ
Професионалната серия инверторни климатици на Дайкин FTXM-N се отличават с изключително ниски нива на шум до 19 dB. Безшумната работа на вътрешните и външните тела ви осигурява ползотворна почивка и спокоен сън.

ФУНКЦИИ:

СЕНЗОР ЗА ПРИСЪСТВИЕ - Интелигентно око за две зони, благодарение на което се пести енергия  и се предотвратяват течения. Отчитайки присъствието в помещението автоматично преминава в енергоспестяващ  режим в рамките на 20 минути след последното улавяне. Независимо дали охлажда или отоплява комфортните условия се поддържат, но с минимална консумация на енергия. Въздушният поток се насочва автоматично встрани от хората в помещението.

ОНЛАЙН УПРАВЛЕНИЕ  - Wi-Fi plug and play модулът на Daikin ви позволява да контролирате вашия климатик от всяка точка на света, по всяко време на деня или през нощта, от компютър, смартфон или таблет.

ИКОНОМИЧЕН РЕЖИМ - Намалява консумацията на електроенергия, за да могат да се използват други уреди, нуждаещи се от по-голям разход на електроенергия.Тази функция намаля мощността, като по този начин спомага за по-ниска консумация на енергия. 

РЕЖИМ "СЪН" - Осигурява безшумна работа във вашата спалня, като запазва ефективността на климатизатора и осигурява пълен комфорт по време на сън. Вътрешните тела се отличават с изключително тих режим на работа, който е едва доловим

КОМФОРТЕН ВЪЗДУШЕН ПОТОК - Гарантира предотвратяване на силни въздушни течения, като не позволява вдухване на топъл или студен въздух директно към потребителите, така че те да се чувстват удобно.

РЕЖИМ ПЪЛНА МОЩНОСТ - Може да служи за ускорено охлаждане или отопление. Когато се достигне зададената температура, климатика автоматично превключва на нормален режим на работа, за да намали консумацията на енергия.

3-D ВЪЗДУШЕН ПОТОК - Възможност за избор на автоматично вертикално въртене на ламелите за изпускане на въздуха за получаване на равномерен въздушен поток и разпределение на температурата в цялото помещение. 

ФИЛТЪР С ТИТАНОВ АПАТИТ - Улавя праха във въздуха и вредните органични химически вещества като бактерии, вируси и алергени и премахва миризмите, напр. от тютюн и домашни любимци.

БЕЗШУМНА РАБОТА НА ВЪНШНОТО ТЯЛО - Ограничава нивото на шума на външното тяло, така че можете да оставите климатикът да работи, без да безпокоите никого.

СЕДМИЧЕН ТАЙМЕР - който позволява да бъдат зададени до четири работни периода в денонощието, седем дни в седмицата.

24-ЧАСОВ ТАЙМЕР - Може да бъде настроен за започване на работа по всяко време в рамките на 24 часа.

АВТОМАТИЧЕН РЕСТАРТ - След спиране на захранването машината се рестартира автоматично с първоначалните си настройки.

САМОДИАГНОСТИКА - Опростява поддръжката чрез индикация на грешки в системата или аномалии в работата.

СИСТЕМА ЗА СГРАДНО УПРАВЛЕНИЕ - Повечето тела имат възможност за свързване към сложна система за автоматизация на дома или системите за сградно управление, използващи комуникационни протоколи Modbus, KNX или Daikin централизиран контрол. (Връзка чрез BACnet или LON, също и през Daikin DIII-Net).

МУЛТИСПЛИТ ПРИЛОЖЕНИЯ - Тази опция ви дава възможност да свържете няколко вътрешни тела към едно външно тяло в мултисплит система. По този начин вие можете да климатизирате няколко помещения с едно външно тяло, а инсталацията на вътрешните тела може да се извърши поетапно.

Спецификации
Производител Daikin
Клас Висок клас
За помещения (кв.м.) от 25 до 30
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 80
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 70
Мощност BTU 12 000
Енергиен клас охлаждане А+++
Енергиен клас отопление А+++
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 1.40 - 3.40 - 4.00
Отдавана мощност (отопление) (kW) 1.40 - 4.00 - 5.20
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 0.80
Консумирана мощност (отопление) (kW) 0.99
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 8.51
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 5.10
Вид захранване Монофазно
Захранващо напрежение (V) 220 - 240
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 19
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 46
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 811 x 272 x 294
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 765 x 550 x 285
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 10
Тегло (външно тяло) (кг.) 32
Работен диапазон при охлаждане (°С) -10 до +50
Работен диапазон при отопление (°С) -20 до +24
Хладилен агент R32
Цвят Бял
Произход Чехия
Стандартна гаранция 36 месеца
Подобни продукти

Етикети: безплатен монтаж, WI-FI управление, най-купуван, 0% лихва