Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA, 12000 BTU, Клас A+

Категория: Климатици
Производител: Mitsubishi Electric
Код на продукт: MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA
-12 %
build безплатен монтаж


Производител - Mitsubishi Electric
Клас - Начален клас
За помещения (кв.м.) - от 20 до 25
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) - 65
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) - 60
Мощност BTU - 12 000
Енергиен клас охлаждане - А+
Енергиен клас отопление - А+
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) - 1.40 - 3.15 - 3.50
Отдавана мощност (отопление) (kW) - 1.10 - 3.60 - 4.10
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) - 1.02
Консумирана мощност (отопление) (kW) - 0.98
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) - 5.70
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) - 4.10
Виж всички


1,359.00лв. 1,199.00лв.

  • Наличност: В наличност
МОНТАЖ

МОНТАЖ

КАКВО ВКЛЮЧВА СТАНДАРТНИЯ МОНТАЖ ?

ПРОФИЛАКТИКА

ПРОФИЛАКТИКА

ГОДИШНА ПРОФИЛАКТИКА - ПРЕГЛЕД И ПОЧИСТВАНЕ

СЕРВИЗ

СЕРВИЗ

ГАРАНЦИОНЕН И СЛЕД ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ.

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA с мощност 12 000 BTU е подходящ за охлаждане на помещения до 25 кв.м. / 65 куб.м. и за отопление до 22 кв. м. / 60 куб.м. Серията MSZ-DM е най-достъпнaта от домашния клас климатици на марката. Модела е с изключително компактни размери и предлага отлични икономии на електроенергия като гарантира комфортна среда в помещенията, нуждаещи се от климатизация. Климатикът разполага със стандартните режими на работа: автоматичен, отопление, охлаждане, отнемане на влагата в помещението или само вентилатор. Пет степени за скорост на въздушния поток от вътрешното тяло, плюс автоматичен. Може да се монтира допълнително WiFi Adapter Melcloud MAC-557IF-E за управление на Вашият климатик online през интернет и домашната WiFi мрежа.

ФУНКЦИИ:

ПАМ контрол - Технология, която контролира синусоидалната форма на тока така, че да кореспондира с тази на напрежението. По този начин се постига ефективно използване на входящата мощност. Използвайки ПАМ контрол, 98% от консумираната мощност се използва ефективно.

Econo cool - Функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото, въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, следователно осъществявайки повишаване на енергийната ефективност с 20%.

Автоматично рестартиране - Изключително полезно при прекъсване на захранването. Когато то се възстанови, климатикът се включва автоматично.

Охлаждане до ниски температури - Интелигентното управление на силата на вентилиране на външното тяло осигурява оптимално представяне, дори когато външната температура е ниска.

On/Off Таймер - Използвайте дистанционното управление, за да определите часовете на включване и изключване на климатика

Управление PAR-31MAA - Климатиците са съвместими с дистанционно управление тип PAR-31MAA, което притежава множество функции за управление, включително и седмичен таймер

Централизирано включване/изключване - Климатиците могат да бъдат свързани с централизираната система за управление MAC-821SC-E, която може да контролира функцията Включено/Изключено на до осем вътрешни тела.

Чисто бяло - Цветът на климатика е чисто бяло; бялото олицетворява чистота и лесно се вписва във всеки интериор.

MXZ свързване (мултисплит) - Възможно е свързване на вътрешното тяло към външно тяло от серията MXZ (мултисплит система).

Свързване с конуси - Възможно е свързване към охлаждащите тръбопроводи чрез конуси.

Самодиагностика - Кодове за проверка се изписват на екрана на дистанционното управление или индикатора за работа, за да информират потребителя за възникнали неизправности.

Автоматично затваряне на ламелата - Ламелата на климатика се затваря автоматично, когато тялото не е в работен режим, придавайки естетичен външен вид.

 Режим на хоризонтално люлеене на ламелата - В този режим ламелата на климатика се люлее нагоре-надолу, гарантирайки оптимално разпределение на въздуха в помещението

Функция за съхранение на грешките - Тази функция позволява информацията за грешки, възникнали по време на работен режим на климатика, да се записва и съхранява.

Joint Lap DC Мотор - Уникалният мотор на Mitsubishi Electric, който в Япония се нарича Поки поки мотор. Със своята висока плътност допринася за значително голяма ефективност.

Автоматичен режим на вентилация - Настройката на силата на въздушния поток регулира автоматично скоростта на вентилация на вътрешното тяло спрямо температурните условия в стаята.

Системно управление на група климатици - Едно дистанционно е в състояние да управлява режима на работа на до 16 охладителни системи.

DC Мотор на вентилатора - Високоефективен DC мотор задвижва вентилатора на външното тяло. Ефикасността е много по-висока отколкото при еквивалентния AC мотор

WiFi интерфейс - WiFi интерфейсът осигурява дистанционно управление на климатичната система с помощта на смартфони, таблети или преносими компютри (изисква допълнителен модул).

Cleaning-free Pipe Reuse - Позволява ползване на същите тръби, както и лесно подменяне на климатични инсталации, ползващи R22 или R410 хладилен агент.

DC Inverter - Инверторите на Mitsubishi Electric осигуряват оптимален контрол на честотата на работа. Като резултат, мощността във всички режими на отопление и охлаждане е оптимална и е постигнат максимален комфорт при минимална консумация на енергия.

Оребрени тръби - Високоефективните оребрени тръби се използват в топлообменниците за да увеличат областта на топлообмен.

Филтър за пречистване на въздуха със сребърна йонизация- Прихваща и неутрализира бактериите, полените и другите алергени във въздуха.

Спецификации
Производител Mitsubishi Electric
Клас Начален клас
За помещения (кв.м.) от 20 до 25
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 65
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 60
Мощност BTU 12 000
Енергиен клас охлаждане А+
Енергиен клас отопление А+
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 1.40 - 3.15 - 3.50
Отдавана мощност (отопление) (kW) 1.10 - 3.60 - 4.10
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 1.02
Консумирана мощност (отопление) (kW) 0.98
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 5.70
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.10
Вид захранване Монофазно
Захранващо напрежение (V) 220 - 240
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 22
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 51
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 799 x 290 x 232
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 699 x 538 x 249
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 9
Тегло (външно тяло) (кг.) 25
Работен диапазон при охлаждане (°С) -10 до +46
Работен диапазон при отопление (°С) -10 до +24
Хладилен агент R410A
Цвят Бял
Произход Тайланд
Стандартна гаранция 36 месеца
Подобни продукти

Етикети: безплатен монтаж