Инверторен климатик Midea MA-12NXD0-I/MA-12N8D0-O Blanc R32 WiFi, 12000 BTU, Клас A++

Категория: Климатици
Производител: Midea
Код на продукт: MA-12NXD0-I/MA-12N8D0-O Blanc
wifi WI-FI управление


Производител - Midea
Клас - Начален клас
За помещения (кв.м.) - от 20 до 25
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) - 70
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) - 60
Мощност BTU - 12 000
Енергиен клас охлаждане - А++
Енергиен клас отопление - А+
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) - 1.09 - 3.52 - 4.12
Отдавана мощност (отопление) (kW) - 1.09 - 3.81 - 4.22
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) - 1.08
Консумирана мощност (отопление) (kW) - 1.185
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) - 6.10
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) - 4.00
Виж всички


799.00лв.

  • Наличност: В наличност
МОНТАЖ

МОНТАЖ

КАКВО ВКЛЮЧВА СТАНДАРТНИЯ МОНТАЖ ?

ПРОФИЛАКТИКА

ПРОФИЛАКТИКА

ГОДИШНА ПРОФИЛАКТИКА - ПРЕГЛЕД И ПОЧИСТВАНЕ

СЕРВИЗ

СЕРВИЗ

ГАРАНЦИОНЕН И СЛЕД ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ.

Инверторен климатик Midea MA-12NXD0-I Blanc с мощност 12 000 BTU подходящ за охлаждане на помещения до 27 кв.м. / 70 куб.м. и за отопление до 23 кв. м. / 60 куб.м. Използва новия екологично чист хладилен агент R32, който предпазва околната среда и подобрява техническите характеристики на климатика. 

ВИСОКА СЕЗОННА ЕФЕКТИВНОСТ

Модела е с енергиен клас А++ в режим на охлаждане и А+ в режим на отопление.

ВГРАДЕНО Wi-Fi УПРАВЛЕНИЕ

Управлявайте климатика от Вашия смартфон, таблет или компютър където и да се намирате с помощта на вграденото Wi-Fi управление. От мобилното приложение можете да включите или изключите, да настроите режима на работа и желаната температура. 


ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩА ТЕХНОЛОГИЯ 

Климатиците от серия Blanc са снабдени с енергоспестяваща технология iECO, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.

         

ЗДРАВОСЛОВЕН ВЪЗДУХ

Притежава двойна филтрираща система, Bio филтъра ефективно премахва бактерии и дребни микроорганизми като въздейства върху тяхната клетъчна структура. Фотокаталитичен филтър  неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.

                                                             

ЙОНИЗАТОР

Йонизаторът на климатиците Midea Blanc генерира милиони отрицателни йони, които неутрализират вредните частици във въздуха като прах, полени, бактерии, вируси, миризми и пушек, за да Ви осигури свеж и здравословен въздух.


ОПТИМАЛЕН КОМФОРТ с режим Follow MeДистанционното управление на инверторните климатици Midea Blanc е оборудвано с температурен сензор, чрез който автоматично се регулира мощността на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.

ФУНКЦИИ:

Йонизатор - Йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони, за премахване на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираното помещение.

High Density филтър В сравнение с обикновенните филтри за прах, high density филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.

Bio филтър Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Еко филтърът улавя много малки частици прах във въздуха и неутрализира бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

Фотокаталитичен филтър Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газови и миризми.

Функция Gear Възможност за настройка на работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране консумацията на електроенергия. Функция Gear Change е налична само в режим на охлаждане.

iECO режим за свръх ниска консумация Този икономичен режим интегрира в себе си нова иновативна iECO технология на енергоспестяване. Когато бутонът ECO е активиран, климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа при непрекъсната работа.

Функция Follow Me Дистанционното управление е с вграден сензор за температура, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира дистанционното управление.

Функция Super Cool При активиране на функцията Super Cool в режим на охлаждане, вентилаторът на климатика започва да работи на високи обороти, в резултат на което температурата в помещението се понижава до 17 °C. 

Функция Flash Cooling and Heating Функцията осигурява мигновена прохлада или отопление, генерирайки силен поток от хладен или топъл въздух за изключително кратко време възоснова на предпочитанията на потребителя.

3D Surrounding Air Flow Клапите на климатика се движат автоматично във всички посоки (вертикално и хоризонтално), за да се осигури равномерно разпределение на въздушния поток в цялата стая.

Функция Auto Restart В случай че климатикът спре работа неочаквано, поради прекъсване на захранването, веднага след възобновяването му той ще се рестартира автоматично и ще започне работа с режима зададен преди спиране на захранването.

Louver Position Memory Позицията на хоризонталната клапа на климатичната система я запаметява при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Smart Diagnosis Климатичната система е снабдена с автоматична система за мониторинг на грешките, която отчита и диагностицира 97 вида различни параметри и показатели. При настъпили проблеми или отчитане на грешка, мобилното приложение Ви извествява за вида на грешката.

Функция Anti-cold Air Скоростта на вентилатора във вътрешното тяло на климатика се регулира автоматично в зависимост от температурата на изпарителя, при отопление на помещението. Това предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

Режим Quiet Mode Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски обороти, като намалява шума и осигурява тишина и спокойствие.

Wi-Fi управление Wi-Fi управлението позволява лесен контрол над климатичната система, чрез смарт устройства - смартфон или таблет. Управлението на климатика може да се осъществи отдалечено от всяка точка на света.

24-часов таймер Възможност за настройване на 24-часов таймер за включване и изключване на климатичната система в рамките на 24 часа.

Режим Smart Sleep - Климатичната система автоматично променя температурата през нощта, следвайки избрана от потребителя температурна крива. Мобилното приложение дава възможност за избор измежду 3 температурни криви - за деца, младежи и възрастни, както и персонализирана според потребителски предпочитания и нужди.

Автоматично самопочистване По време на процеса за автоматично самопочистване, вътрешното тяло работи чрез специален режим за издухване и изсушаване на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии.

Smart Reminder Функция Smart Reminder работи чрез мобилното приложение на Midea и напомня за почистване филтрите на климатичната система и кога това е необходимо.

Функция Refrigerant Leakage Detect Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка, който ще се визуализира и ще спре автоматично работа при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще се предпази от повреда, причинена от висока температура при изтичането на хладилния агент

Златно покритие на топлообменника Антикорозионното покритие на топлообменника ефективно предпазва от развитие на бактерии и размножаването им, като същевременно подобрява топлинния трансфер към вътрешното тяло.

Технология GA Stepless Инверторната технология настройва мощността на компресора и моторите, за да поддържа стабилна температура в помещението, осигурявайки ниска консумация и висок комфорт по време на работа.

8°C отопление - се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

Спецификации
Производител Midea
Клас Начален клас
За помещения (кв.м.) от 20 до 25
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 70
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 60
Мощност BTU 12 000
Енергиен клас охлаждане А++
Енергиен клас отопление А+
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 1.09 - 3.52 - 4.12
Отдавана мощност (отопление) (kW) 1.09 - 3.81 - 4.22
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 1.08
Консумирана мощност (отопление) (kW) 1.185
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 6.10
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.00
Вид захранване Монофазно
Захранващо напрежение (V) 220 - 240
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 22
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 56
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 805 x 285 x 205
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 700 x 550 x 270
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 7.9
Тегло (външно тяло) (кг.) 22.7
Работен диапазон при охлаждане (°С) -15 до +50
Работен диапазон при отопление (°С) -25 до +30
Хладилен агент R32
Цвят Бял
Произход Китай
Стандартна гаранция 36 месеца
Подобни продукти

Етикети: WI-FI управление