Безплатен оглед и консултация

В днешно време голяма част от бъдещите потребители на климатици, успяват сами да се ориентират каква климатична система е подходяща за техните нужди. Повечето от тях взимат правилни решения, на база предоставена информация в интернет пространството или от компетентни лица. Разбира се има и група потребители, които не успяват да преценят какъв климатик е подходящ за охлаждане и отопление на тяхното помещение или помещения. Често при такъв тип хора биха могли да възникнат въпроси от типа на:

Каква мощност е необходима за климатизиране на определеното помещение или помещения ? Какъв тип климатична система би била най-подходяща - стенен, подов, таванен или коленен климатик ? Възможно ли е да се монтира вътрешното или външното тяло там където желаем ? Има ли начин кабелите и тръбите да бъдат скрити, така че естетически климатика да се впише в интериора ?

Има определени помещения, които имат своята специфика и е необходимо особено внимание при планиране на отоплителната мощност. Това могат да са по-обемни и нестандартни по размер помещения, такива с прегради, висок или скосен таван, труден достъп и други конструктивни специфики, но също така имат значение и самите обитатели – чувствителни на температурни разлики потребители, бебета и малки деца, възрастни или болни хора, домашни любимци и т.н. От голяма важност е и значението на мястото, например паметници на културата, които не позволяват намеса в архитектурно отношение.


Ето в такива случаи е най-разумно да се обърнете към специалист на "Естетик Клима" ЕООД за Вашия безплатен оглед на помещенията, за които планирате монтаж на климатична система за отопление и охлаждане. Ние с удоволствие ще отговорим на всички ваши въпроси и ще дадем най-точното решение за вашите нужди, като се съобразим със вашите желания и спецификата при монтажа.

Огледът представлява предварителен преглед от специалист на мястото за монтаж на уреда и включва:

  • Запознаване с помещението (помещенията) за монтаж
  • Преценяване на спецификите и характеристиките на обекта
  • Запознаване с работния проект (в случай че има разработен такъв)
  • Консултация с клиента, относно неговите нужди, изисквания и предпочитания
  • Предложение за възможни места за монтаж и препоръки относно най-подходящото
  • Отговор на всички възникнали от клиента въпроси, касаещи монтажа на уреда

Безплатния оглед е в рамките на град Бургас. За оглед извън града се заплаща транспорта – 0.50 лв. на километър.